Weekendprojecten: 5 Manieren om uw eigen hangmat te maken

hangmat

Een van de grote zomerse geneugten is luieren in een hangmat, gewoon slapen, lezen, of helemaal niets doen. Maar eerst heb je een hangmat nodig. Hier zijn een aantal grote doe-het-zelf ideeën voor het creëren van een mooie, ontspannen hangmat van uw eigen.

Wat zegt de zomer nog meer, zoals een hangmat die zachtjes slingert in de middagwind? Als u niet houdt van de stijlen of de prijzen van de hangmatten die u in de winkels te koop hebt gezien, of als u op zoek bent naar een productieve manier om uw dutjestijd te verdienen, overweeg dan om dit seizoen in volle gang te krijgen door uw eigen doe-het-zelf hangmat te bouwen. Scroll naar beneden om vijf uitnodigende ontwerpen te bekijken, die elk gemakkelijk te bereiken zijn met een set van basistools en slechts een kleine hoeveelheid gemakkelijk verkrijgbare materialen.

  1. DROP IN

Normaal gesproken denken we aan druppeldoeken als hardwerkend, duurzaam en ongegeneerd eenvoudig. Het blijkt dat diezelfde kwaliteiten een druppeldoek perfect geschikt maken voor hergebruik in een doe-het-zelf hangmat. Bezoek Martha Stewart om te zien hoe je een 6′ x 9′ doek, samen met zeilringen en touw, kunt transformeren in een mooie achtertuinligstoel.

  1. ZEILANDVERPLAATSING

Om een moderne draai aan het klassieke hangmatontwerp te geven, kies je voor touw in twee kleuren. Een lijst van de benodigde benodigdheden is te vinden bij Design Milk, samen met gedetailleerde instructies. Wij denken dat als het gaat om ontstressen, het proces van het weven van een doe-het-zelf hangmat eigenlijk concurreert met het eenvoudige plezier van het liggen op een.

  1. ZWEEFT OP

Van Camille Styles is hier een romantisch etherische doe-het-zelf hangmat die bestaat uit een combinatie van luchtige, ademende mousseline en stevig canvas. Waslijn en eenvoudige kettingen doen het werk van het ophangen van de hangmat aan de aangrenzende bomen, maar het kan nog eleganter worden gemaakt met optionele kant- of franjeversieringen.

  1. RIP IT

Ripstop nylon verschijnt in een broek, parachutes, en een verscheidenheid aan andere dagelijkse toepassingen. Licht als een veer en toch sterk als een stier, het is ideaal om een doe-het-zelf hangmat van te maken. Om deze opnieuw te maken, kom eens langs bij Instructables voor details over het aan elkaar naaien van delen van nylon en het vormen van de kanalen voor de dubbele ophangkabels.

  1. WENKEN VOOR HET STRAND

Comfortabel en volledig aanpasbaar, deze creatieve doe-het-zelf hangmat bevat op ingenieuze wijze een heldere strandhanddoek van pluche katoen. Om te beginnen met de jouwe, is de eerste stap het kiezen van een overmaatse handdoek (minstens 40″ x 80″) in je favoriete zomerse kleur of patroon. Ga dan naar de Design Sponge om de handleiding van het project te krijgen.